Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2011 01:30 - Кой би повярвал?
Автор: dqd2 Категория: История   
Прочетен: 1733 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.05.2011 01:30


Не ме питайте откъде намерих този пасаж, но нека всеки за себе си прецени доколко би му повярвал:

"Първата цивилизация. Съществува една цивилизация, която е на най-разумните, най-дълго време еволюирали и най-развитите формина живот във Вселената. Те са почти всемогъщи, познават, владеят и могат да контролират почти всички сили в познатия ни свят. Това са представителите на първата разумна цивилизация във Вселената. Това са тези, които са обитавали първата годна за развитие на разумен живот планета след Големия взрив. Те не се раждат и не умират, защото са безсмъртни. Не може да се каже, че са живи, но определено съществуват под някаква форма. Те не се раждат и не живеят, а просто са. Съществуват. Не са духове, нито са мъртви. Съзнанието им съществува доколкова, доколкото да осъзнава себе си и ставащото наоколо, развитието на Вселената. Те са едно. Сляли са се и един разум, който не направлява нищо, а просто съзерцава. В мислите си той вижда развитието на вселената такава, каквато е днес. Именно той определя правилата, създава законите на мирозданието и контролира неговот развитие. Защото представителите му, преди да се слеят в едно, загубвайки своята самостоятелност като отделни същества са осъзнали, че това е върховата форма на развитие. Те са слели съзнанията си в едно общо цяло, като всеки един от тях е загубил своята идентичност. Разбрали са, че само така могат да контролират Вселената така, че да нямат разногласия и да се разбират съвършено добре. Те никога не биха могли да воюват или да се скарат занещо, защото просто при тях няма „те”. Има само едно грамадно съзнание, обединяващо всички представители на съществувалата преди това раса, всичките и постижения, знания, история. Именно него ние, хората наричам БОГ. Усещаме го, знаем, че съществува, но не знаехме какво представлява и откъде е произлязло. Но ето, че сега получихме отговор и на този въпрос.

След тях са възнивали, възникнали и възникват много нови цивилизации. Но те са тези, които определят условията за живот и развитието им.

 

Има много Големи взривове. И много Вселени е имало преди нашата. Колкото по-напред в развитието си едно съзнание, толкова по-рано в живота на следващата Вселана ще има възможност да се въплъти. Така ще постигне по-високо ниво на развитие, ще има възможност да контролира развитието на повече развиващи се по-късно от неговата цивилизации, защото неговата ще е по-напреднала."



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dqd2
Категория: Политика
Прочетен: 271638
Постинги: 90
Коментари: 85
Гласове: 142
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930